29 november: De Kansen voor de Kerk | Leiderschapsvermenigvuldiging

Met Fr. James Mallon

Hoe ziet leiderschapsvermenigvuldiging eruit in de kerk? Is dat eigenlijk wel nodig? En wat kunnen we hierin leren van Jezus? 👇🏾

Woensdagavond 29 november organiseren we opnieuw De Kansen voor de Kerk, een online inspiratie-evenement voor de kerk. Deze avond staat het thema ‘Leiderschapsvermenigvuldiging’ centraal en vertelt Fr. James Mallon meer over dit onderwerp!

Je wordt een avond lang geïnspireerd met principes over leiderschapsvermenigvuldiging. Daarnaast krijg je allerlei tips & tricks hoe jij deze principes kunt doorvertalen naar de context van jouw gemeente of parochie.

Wie is Fr. James Mallon?

Fr. James Mallon is auteur van het boek ‘Als God renoveert’ (vertaald vanuit ‘Divine Renovation’). In zijn boek omschrijft hij hoe hij en zijn team de slag hebben gemaakt van onderhoud naar bloei in hun lokale parochie. ‘Als God renoveert’ is inmiddels hét handvat geworden voor katholieke kerken die aan de slag willen met parochievernieuwing.

Alpha wordt in ‘Als God renoveert’ centraal gesteld om de cultuuromslag van een onderhoudsparochie naar een missionaire parochie in de praktijk te brengen.

Fr. Mallon sprak was hoofdspreker tijdens de Missionaire Parochie-conferentie in 2022 met ruim 1.000 aanwezigen in Breda. Op het gebied van parochievernieuwing, leiderschapsontwikkeling en evangelisatie is hij een veelgevraagde spreker.