Alpha Thuisrestaurant

Organiseer een sponsordiner voor Alpha Nederland

We hebben een uniek concept gelanceerd om mensen bij elkaar te brengen en daarmee geld op te halen voor onze droom! Met Alpha Thuisrestaurant nodig je jouw vrienden, kennissen en/of familie uit voor een sponsordiner bij jou thuis. Jij verzorgt het sponsordiner (met tips en handvatten van ons) en je gasten geven een bedrag aan het werk van Alpha Nederland. Samen geniet je van een avond vol gezelligheid, verbinding, lekker eten en mooie gesprekken. 

‘Met de opbrengst van Alpha Thuisrestaurant kunnen we investeren in meer kerken die meer Alpha’s geven met meer deelnemers. Met als doel dat nóg meer mensen het evangelie horen!’

Jaïr Sagström

De droom

Als je meedoet met Alpha Thuisrestaurant help je mee om de droom van Alpha Nederland waar te maken: ‘In 2036 hebben één miljoen mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus gehoord via Alpha.’  

“In Nederland zijn meer dan 375.000 mensen via Alpha in aanraking gekomen met het evangelie van Jezus Christus. Dat is prachtig, maar we gunnen iedereen Gods liefde. Met de opbrengst van Alpha Thuisrestaurant kunnen we investeren in meer kerken die meer Alpha’s geven met meer deelnemers. Met als doel dat nóg meer mensen het evangelie horen,” zegt Jaïr Sagström, projectleider van Alpha Thuisrestaurant.

Alpha Thuisrestaurant Box

Iedere dinerhost ontvangt bij aanmelding een Alpha Thuisrestaurant Box. De gratis box bevat materialen voor een gezellige avond vol goede gesprekken, zoals menukaarten, placemats, gesprekskaartjes met vragen, en tips voor een sfeervol diner. Kook je graag, maar vind je jezelf niet zo’n fondsenwerver? Geen probleem, we geven je alle handvatten!

Logo Alpha Thuisrestaurant

Aan de slag

Ben je enthousiast geworden om een sponsordiner te organiseren met Alpha Thuisrestaurant? Meld je dan aan als dinerhost via de website en maak je persoonlijke actiepagina!

Meld je aan als dinerhost