De Kansen voor de Kerk | De leiders van morgen

30 juni 2022

Inspiratie-event voor kerkleiders

Donderdagochtend 30 juni 2022 organiseren we De Kansen voor de Kerk, een online inspiratie-event voor kerkleiders. Dit evenement staat het onderwerp ‘De leiders van morgen’ centraal. 

Laat je inspireren tijdens dit unieke evenement met de pionier achter Alpha, Nicky Gumbel. Tijdens de Zoom-call deelt Nicky over zijn visie voor leiderschap. Hoe kun je bijvoorbeeld als kerk investeren in (potentiële) leiders, hoe ontwikkel je leiderschapskwaliteiten en hoe kan Alpha hierbij gebruikt worden? 

Naast het interview met Nicky delen ook kerkleiders en collega’s van Alpha Nederland behulpzame inzichten en ervaringen. Een ideale gelegenheid voor jou als kerkleider om gericht na te denken over de vraag ‘Wat zijn de kansen voor mijn kerk op het gebied van leiderschap en leiderschapsontwikkeling’. We helpen je graag om die kansen te vertalen naar jouw context en kerk met praktische handvatten waarmee je als kerkleider met het leiderschapsteam/kerkenraad dit onderwerp verder kunt uitdenken. 

Nicky Gumbel

Nicky Gumbel is voorganger van Holy Trinity Brompton (HTB), een Anglicaanse kerk in het centrum van Londen. Hij is de bedenker van Alpha.