De Kansen voor de Kerk | De leiders van morgen

30 juni 2022

Donderdagochtend 30 juni 2022 organiseren we opnieuw De Kansen voor de Kerk, een online inspiratie-event voor kerkleiders. Dit evenement staat het onderwerp ‘De leiders van morgen’ centraal.

Laat je inspireren tijdens dit unieke evenement met de pionier achter Alpha, Nicky Gumbel. Tijdens de Zoom-call deelt Nicky over zijn visie voor leiderschap. Hoe kun je bijvoorbeeld als kerk investeren in (potentiële) leiders, hoe ontwikkel je leiderschapskwaliteiten en hoe kan Alpha hierbij gebruikt worden? 

Naast het interview met Nicky delen ook kerkleiders en collega’s van Alpha Nederland behulpzame inzichten en ervaringen. Een ideale gelegenheid voor jou als kerkleider om gericht na te denken over de vraag ‘Wat zijn de kansen voor mijn kerk op het gebied van leiderschap en leiderschapsontwikkeling’. We helpen je graag om die kansen te vertalen naar jouw context en kerk met praktische handvatten waarmee je als kerkleider met het leiderschapsteam/kerkenraad dit onderwerp verder kunt uitdenken. 

De spreker

Nicky Gumbel is voorganger van Holy Trinity Brompton (HTB), een Anglicaanse kerk in het centrum van Londen. Hij is de bedenker van Alpha.

Nicky is de schrijver van een aantal bestsellers, waaronder ‘Een kwestie van leven’, ‘De uitdaging van een christelijke levensstijl’, ‘Een leven dat zin heeft’, ‘Het hart van de opwekking’ en ‘Waarom Jezus?’.


Aanmelden

Het evenement vindt plaats op donderdagochtend 30 juni 2022. We starten om 10.00 uur. Je kunt vanaf 09.50 uur al aansluiten. De ochtend duurt tot 11.30 uur. Meld je aan via het formulier hieronder om digitaal toegang te krijgen tot het evenement.

Wanneer:
30 juni van 10.00 uur tot 11.30 uur

Waar:
Online, via Zoom.

Praktische informatie

De Kansen voor de Kerk vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan het evenement. 

TIP:
Heb je een vraag over dit thema? Stuur deze dan in bij je aanmelding, zodat we er aandacht aan kunnen besteden.