Seminar ‘Schud ons wakker’

‘In mijn lokale kerk komen er elke week nieuwe mensen bij. De kerk bloeit als nooit tevoren!’ Klinkt mooi, maar misschien heb jij weleens het gevoel dat jouw kerk in slaap is gesukkeld? Laat je dan inspireren en uitdagen. Hoe doe je dat eigenlijk: missionair gemeente of parochie zijn voor zoekende mensen?

Ook dit jaar gaven we een inhoudelijke bijdrage aan de digitale Pinksterconferentie 2021 van Opwekking. Je kunt het seminar ‘Schud ons wakker’ nu terugkijken. In dit afwisselende seminar van Alpha Nederland ontdek je welke kansen er liggen voor jouw lokale kerk. Ontvang nieuwe hoop voor de kerk van vandaag én van de toekomst!

Het seminar wordt gegeven door Arnoud Drop (directeur Alpha Nederland) en Joost Klok (relatiemanager Alpha). Het seminar wordt afgewisseld met inspirerende voorbeelden van kerkleiders vanuit hun eigen context en een videoboodschap van Nicky Gumbel (pionier achter Alpha).

Meer inspiratie?

Wil je na het terugkijken van het seminar ‘Schud ons wakker’ nog meer inspiratie opdoen? Kom dan naar de Alpha Nederland Training & Inspiratie! Tijdens dit online trainingsevent op vrijdagavond 10 en zaterdagochtend 11 september gaan we samen aan de slag met jouw vragen. Je kunt kiezen of je helemaal in de basics duikt, of dat je dieper ingaat op uitdagende onderwerpen. Voel je welkom.