Alpha Nederland Training & Inspiratie

10 & 11 september 2021

Is er een plek waar ik met mijn niet-christelijke vrienden in gesprek kan gaan over God? Hoe ziet Alpha er eigenlijk online uit? Hoe nodig ik deelnemers uit voor mijn Marriage Course, zonder te kunnen flyeren? En hoe kan mijn kerk ├ęcht kerk zijn in coronatijd?

Op deze Alpha Nederland Training & Inspiratie gaan we samen aan de slag met jouw vragen. Ben je onbekend met Alpha en de (Pre)Marriage Course? Geen probleem! Je kunt zelf kiezen of je helemaal in de basics duikt, of dat je nog wat dieper ingaat op uitdagende onderwerpen. Of je nu tien jaar geleden Alpha hebt gegeven, elk jaar een Marriage Course geeft, of net een Alpha Online hebt georganiseerd, er is genoeg voor je om te ontdekken. Heb je nog nooit een cursus georganiseerd, en ben je wel heel benieuwd hoe Alpha of de (Pre)Marriage Course werkt? Dan is dit het perfecte moment om aan te sluiten!

Waar vindt de trainingsdag plaats?

De Alpha Nederland Training & Inspiratie wordt gehouden op vrijdagavond 10 september en zaterdag 11 september tot ongeveer 13.00 uur. Reserveer je de datum vast in je agenda? Normaal gesproken vindt het evenement plaats in de Basiliek in Veenendaal. Het afgelopen jaar hebben wij vanwege de coronamaatregelen de training online gehouden. Omdat nog onbekend is wat er in september mogelijk is, zullen wij de training ook deze keer online doen, via Zoom.

Aanmelden

Wij laten het jou graag zo snel mogelijk weten als het definitieve programma en de tijden van de training bekend zijn. Laat via de rode knop jouw e-mailadres achter en wij sturen je een e-mail zodra aanmelden mogelijk is!

Wanneer:
Vrijdagavond 10 september 2021
Zaterdag 11 september 2021

Waar:
Online, via Zoom

Kosten:
n.t.b.