Alpha Nederland Training & Inspiratie

13 januari 2024

Op zaterdag 13 januari is het weer zover: de Alpha Nederland Training & Inspiratie. Het evenement vindt fysiek plaats in de Basiliek in Veenendaal. We kunnen niet wachten om je dan te ontmoeten!

Op de Alpha Nederland Training & Inspiratie word je een dag lang geïnspireerd, getraind en toegerust om aan de slag te gaan met jouw cursus. Aan het eind van de dag is jouw team er helemaal klaar voor om een Alpha of (Pre)Marriage Course te geven!

Natuurlijk delen we ook inspirerende verhalen van deelnemers en cursusleiders en nemen we de tijd om samen te aanbidden. Tijdens de goed verzorgde lunch en koffiepauzes is er ruim de tijd om elkaar te ontmoeten en de cursusmaterialen door te kijken.

Of je nu voor het eerst een cursus gaat geven, er ieder jaar één geeft of op een laagdrempelige manier een cursus wilt ontdekken: je bent van harte welkom!

Is er in jouw kerk al een team samengesteld om samen een cursus te geven? Kom dan samen naar de Alpha Nederland Training & Inspiratie om met het volledige team getraind en geïnspireerd te worden (én natuurlijk een leuke teamontmoeting te hebben).

Verdiepingstraject
Heb je al ervaring met het geven van Alpha? Dan nodigen we je van harte uit om mee te doen met het verdiepingstraject! Tijdens een deel van het programma kom je samen met andere ervaren cursusleiders om de diepte in te gaan en onderzoeken we hoe we de impact van jouw Alpha kunnen vergroten.

Let op: het aanmeldformulier werkt het best op een laptop of computer. Als je deze pagina op een mobiel of tablet bezoekt, kan je problemen ervaren bij het invullen van het formulier.

Wanneer:
13 januari 2024
09.30 uur – 16.00 uur
Inloop 8.45 uur

Waar:
De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

Prijs:
Voor 18 december: € 20,-
Daarna: € 27,50

De prijs is inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch.

Aanmelden

Dit wil je weten over de dag:

  • De Alpha Nederland Training & Inspiratie vindt fysiek plaats in Veenendaal.
  • Op de dag is er een contextuur voor de verschillende Alpha-contexten zoals Alpha Youth, Alpha Senioren en Alpha Vluchtelingen.
  • De dag is inclusief een heerlijke, warme lunch.
  • Tijdens en naast het programma is er ruimte voor ontmoeting, gebed en aanbidding.
  • Op de Alpha Nederland Training & Inspiratie is er ook de mogelijkheid om cursusmaterialen aan te schaffen bij de boekentafel.