25 jaar IMPACT

We zijn jarig! 
Dit jaar vieren we ons 25-jarig jubileum. 
Vier jij met ons mee? 

25 jaar geleden begon Alpha in Nederland als een klein initiatief door een paar enthousiastelingen. Een handjevol kerken startte in 1996 met het geven van een Alpha. Beetje bij beetje kwamen mensen tot geloof. Lees hier meer over de geschiedenis van Alpha of klik op de tijdlijn hieronder!   

25 jaar IMPACT

Alpha werkt nog steeds … Al 25 jaar helpen wij kerken met hun missie door het aanbieden van cursussen zoals Alpha, de Marriage Courses en de Parenting Courses. Nu – 25 jaar later – hebben we ruim 325.000 mensen het evangelie mogen brengen via Alpha. We zijn verwonderd over de impact die dat heeft. Maar liefst 92% van de Alpha-deelnemers ervaart een positieve invloed van Alpha op hun leven en geloof. 

Op naar de 40!

25 jaar Alpha en we zijn nog maar net begonnen! Het is onze droom dat in 2036 één miljoen mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus hebben gehoord via Alpha. Hier kun je meer lezen over onze droom. 

Dankbaar

We zijn alle vrijwilligers, cursusleiders, deelnemers, droomdragers en vrienden van Alpha Nederland enorm dankbaar voor hun trouwe steun, inzet en enthousiasme in de afgelopen jaren. Bovenal danken we God voor zijn zegen en leiding door alles heen. 

Jubileummagazine

In december 2021 verscheen ons jaarlijkse magazine Alpha Life. Dit jaar is het een extra dik jubileumnummer geworden! Wil je hem ook ontvangen? Meld je dan gratis aan. Of bekijk hem online.

“Onze droom is dat in 2036 één miljoen mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus hebben gehoord via Alpha.”

Jubileumgift  

Jij kunt meehelpen om deze droom uit te laten komen. Misschien steun je het werk van Alpha Nederland nog niet? Mogen we je dan vrijblijvend vragen of je wilt overwegen een jubileumgift van € 25,- aan Alpha Nederland te geven? Jouw vrijgevigheid maakt het mogelijk dat ook de komende jaren duizenden mensen Jezus leren kennen en relaties en gezinnen tot bloei komen. Online doneren kan heel eenvoudig via deze pagina.

Dankzij jouw gift kunnen we duurzaam investeren in het trainen van cursusleiders en de ontwikkeling van innovatieve materialen. Als dank voor je steun ontvang je van ons een welkomstgeschenk. Want wie jarig is trakteert!