Een volle kerk met Kerst!

Nodig mensen uit voor jouw kerstdienst met een warme uitnodiging

Voor veel mensen is Kerst een moment van bezinning en een moment om stil te staan bij de vraag: ‘Waarom vieren we eigenlijk Kerst?’. Een mooie kans voor de kerk om mensen uit te nodigen een kerstdienst bij te wonen! Omdat wij de kerk graag helpen zoveel mogelijk mensen uit te nodigen, hebben wij een aantal uitnodigingen ontworpen die je kunt gebruiken om mensen uit te nodigen om Kerst te vieren bij jou in de kerk.

Waarom hopen we op volle kerken met Kerst?

Met Kerst gaan er ontzettend veel mensen naar de kerk. Of ze nu ooit iets met het geloof hadden, of meegaan met hun familie – op geen enkel ander moment zitten er zoveel mensen in de kerk als met Kerst. Een prachtige kans om ons geloof te delen… en natuurlijk mensen uit te nodigen voor een Alpha. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Roliena. Zij werd uitgenodigd voor een kerstdienst en daar hoorde ze over Alpha. We hopen dat de mensen die uitgenodigd worden voor de kerstdiensten, net als Roliena, geraakt worden en meer over het christelijk geloof willen ontdekken.

De ontwerpen

De uitnodigingen (A6-formaat) zijn gratis aan te vragen! We hebben de achterkant zoveel mogelijk leeggelaten, zodat je zelf de details van jouw kerstdienst- of viering toe kunt voegen. Dit kun je natuurlijk met de hand schrijven, maar je kunt ook een sticker plakken en natuurlijk een leuke persoonlijke boodschap toevoegen. Laat je liever de achterkant bedrukken? Daar helpen we je graag mee. Houd er dan wel rekening mee dat er kosten zijn verbonden met het personaliseren en drukken van kaarten op maat.

Let op: een setje bevat 50 kaarten. Je kunt kerstkaarten bestellen tot en met maandag 4 december.

Vraag hier je gratis kerstkaarten aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Let op: we versturen alleen kerstkaarten binnen Nederland.

Welk ontwerp wil je bestellen?

Let op: één setje bestaat uit 50 kaarten.
Prijs: € 0,00
Prijs: € 0,00
Prijs: € 0,00
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Veel plezier met het uitnodigen voor jouw lokale kerstdienst of -viering! 

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik de kaarten bestellen?

Je kunt tot en met maandag 4 december de kerstkaarten gratis bestellen. Zo weten we zeker dat de kerstkaarten op tijd binnenkomen om uit te delen én uit te nodigen.

Hoe lang duurt het voordat ik de kaarten ontvang?

Er zijn twee verzendmomenten. Bestel je voor het eerste verzendmoment? Dan gaat jouw pakketje in de week van 27 november op de post. Bestel je na 27 november? Dan wordt je pakketje in de week van 4 december verstuurd. Het duurt uiterlijk een week voor je je pakket binnen hebt. Deze data kun je in je agenda pennen:

Besteld voor 27 november: je ontvangt de kerstkaarten in de week van 4 december.
Besteld na 27 november: je ontvangt de kerstkaarten in de week van 11 december.

Hoeveel kaarten kan ik bestellen?

Zoveel als jouw kerk kan gebruiken! Er is geen maximum aantal te bestellen kaarten.
Let op dat je niet per kaart bestelt, maar pet setje. In een setje zitten 50 kaarten.

Versturen jullie ook naar het buitenland?

We versturen de kerstkaarten alleen binnen Nederland.

Hoeveel kosten de kerstkaarten?

Niks, nada en noppes 😉. Elk jaar weer horen we hoe mensen, uitgenodigd voor een kerstdienst, geraakt worden tijdens Kerst en het geloof verder willen onderzoeken. Dat is prachtig! Daarom willen we je het jou en je kerk zo makkelijk mogelijk maken om uit te nodigen voor jullie kerstdienst of -viering.

Kan ik de kerstkaarten laten personaliseren met gegevens van mijn kerstdienst?

We willen je aanraden om zoveel mogelijk kerstkaarten persoonlijk te beschrijven, of zelf een sticker te maken die je op de kaarten kunt plakken. Kom je er echt niet uit? Geef ons dan een seintje, we denken graag mee. Let op: bij het personaliseren en laten drukken van kerstkaarten zijn kosten verbonden. Die worden van tevoren met je afgestemd. Laten personaliseren en drukken is vaak pas interessant vanaf 1.000 exemplaren.

Hoe kan ik in onze kerstdienst ruimte maken voor Alpha?

Goede vraag! Zeker als je in januari met Alpha gaat starten 🎉. Bespreek dit vooral met de verantwoordelijke van de kerstdienst- of viering. Hoe eerder je dit doet, hoe beter! Een aantal tips vanuit ons:

  • Deel een Alpha-verhaal. Het liefst door een (oud-)deelnemer op het podium uit te nodigen en hem/haar kort te laten vertellen over Alpha.
  • Geen eigen verhaal bij de hand? Laat dan het verhaal zien van Roliena.
  • Deel duidelijk de praktische informatie over je eerstvolgende Alpha: wanneer gaat het beginnen? Waar is het? En hoe kan iemand zich aanmelden?
  • Zorg ervoor dat Alpha ook na de dienst of viering makkelijk vindbaar is, door middel van uitnodigingen, een stand/statafel of een herkenbaar Alpha-teamlid.