Een volle kerk met Kerst!

Nodig mensen uit voor jouw kerstdienst met een warme uitnodiging

Voor veel mensen is Kerst een moment van bezinning en een moment om stil te staan bij de vraag: ‘Waarom vieren we eigenlijk Kerst?’. Een mooie kans voor de kerk om mensen uit te nodigen een kerstdienst bij te wonen! Omdat wij de kerk graag helpen zoveel mogelijk mensen uit te nodigen, hebben wij een aantal uitnodigingen ontworpen die je kunt gebruiken om mensen uit te nodigen om Kerst te vieren bij jou in de kerk.

Waarom hopen we op volle kerken met Kerst?

Met Kerst gaan er ontzettend veel mensen naar de kerk. Of ze nu ooit iets met het geloof hadden, of meegaan met hun familie – op geen enkel ander moment zitten er zoveel mensen in de kerk als met Kerst. Een prachtige kans om ons geloof te delen… en natuurlijk mensen uit te nodigen voor een Alpha. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Roliena. Zij werd uitgenodigd voor een kerstdienst en daar hoorde ze over Alpha. We hopen dat de mensen die uitgenodigd worden voor de kerstdiensten, net als Roliena, geraakt worden en meer over het christelijk geloof willen ontdekken.

De ontwerpen

De uitnodigingen (A6-formaat) zijn gratis aan te vragen! We hebben de achterkant zoveel mogelijk leeggelaten, zodat je zelf de details van jouw kerstdienst- of viering toe kunt voegen. Dit kun je natuurlijk met de hand schrijven, maar je kunt ook een sticker plakken en natuurlijk een leuke persoonlijke boodschap toevoegen. Laat je liever de achterkant bedrukken? Daar helpen we je graag mee. Houd er dan wel rekening mee dat er kosten zijn verbonden met het personaliseren en drukken van kaarten op maat.

Let op, in een pakketje zitten 50 kerstkaarten. Vul je bij aantal ‘1’ in? Dan ontvang je dus 50 kaarten van je geselecteerde ontwerp.

Je kunt de kerstkaarten aanvragen tot en met maandag 12 december 2022.

Vraag hier je uitnodigingen aan:

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Veel plezier met het uitnodigen voor jouw lokale kerstdienst of -viering!