Jeugdleiders programma EO-Jongerendag

Zaterdag 3 juni 2023

Speciaal voor jeugdleiders!

Zaterdag 3 juni is het zover: de EO-Jongerendag, het allergrootste feest voor christelijke jongeren in Nederland. Vijftienduizend tieners in een bomvol Rotterdam Ahoy beleven de dag van hun leven met vette optredens, inspirerende toespraken en samen zingen met de BEAM Worshipband.

Het thema van de EO-Jongerendag is ‘Pioneers’. Jongeren leren om hun idealen en dromen serieus te nemen en ontdekken dat Jezus de grootste pionier aller tijden is. Want een pionier ziet de wereld niet alleen zoals die is, maar ook hoe die kan worden!

Extra goed nieuws: als jeugdleider hoor je er helemaal bij! Natuurlijk wil je de EO-Jongerendag samen met je tieners beleven, maar je bent ook van harte welkom in de speciale jeugdwerkerslounge. Gedurende het hele programma kun je hier terecht voor een kop koffie, gebed, gesprek en inspiratie.

Op twee momenten kun je in de lounge meedoen met het speciale jeugdleidersprogramma: een praktische workshop die je tools in handen geeft om in gesprek te gaan met jouw tieners en hun dromen. Op die manier helpen we samen jongeren verder op weg na afloop van de EO-Jongerendag! Bij je aanmelding kun je aangeven of je bij één van de twee workshops aanwezig wilt zijn (het gaat om twee keer dezelfde workshop).

Na je aanmelding voor het jeugdleidersprogramma ontvang je ook materiaal voor een complete jeugdavond die je zelf kunt organiseren voordat je naar de EO-Jongerendag komt. Zo zijn je tieners optimaal voorbereid en denken ze alvast na over het thema! Kom je niet naar het jeugdleidersprogramma maar wil je wel graag het materiaal gebruiken? Klik dan hier om het te downloaden.

Let op! Om deel te nemen aan het jeugdleidersprogramma is een kaartje voor de EO-jongerendag verplicht. Tickets kopen kan hier.

Het jeugdleidersprogramma word je aangeboden door Alpha Youth, EO BEAM, HGJB, PKN en Youth for Christ.

Zien we jullie op 3 juni in Rotterdam? Meld je hieronder aan om toegang te krijgen tot de jeugdwerkerslounge!

Datum: 3 juni 2023
Tijd: Jeugdleiderslounge open: 14.00 – 21.00.
Workshop 1: 15.30 – 16.15, workshop 2: 17.00 – 17.45
Locatie: Rotterdam Ahoy

Meld je hier aan voor het jeugdleidersprogramma!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.