Alpha Film Series

Bekijk hier de eerste aflevering!

Maak je klaar voor de Alpha Film Series (AFS), een moderne en aansprekende manier om je deelnemers mee te nemen op een wereldwijde zoektocht naar de kern van het christelijk geloof. Zo heb je Alpha nog niet eerder gezien! Bekijk hier de eerste aflevering: 

Bekijk de hele serie

Wil je alle afleveringen bekijken? Registreer jouw Alpha op onze registratiepagina en krijg toegang tot de hele serie.

Wat is de Alpha Film Series?

De Alpha Film Series vervangt de vorige Alpha-video’s, met Nicky Gumbel in de hoofdrol. De serie is kort en afwisselend en biedt Alpha-deelnemers een boeiende en interactieve kijkervaring. Het is een Netflix-achtige Alpha-serie. De zestien afleveringen zitten boordevol verhalen en interviews van over de hele wereld. De filmpjes zijn eigentijds en hebben een geweldige kwaliteit.

Wat heb je nodig?

De Alpha Film Series maakt Alpha geven makkelijker dan ooit. Alles wat je nodig hebt zijn: twee enthousiaste leiders, lekker eten, een tv of beamer, werkboekjes en natuurlijk deelnemers. Hierdoor kun je Alpha ook eenvoudig geven op nieuwe, creatieve locaties zoals je huiskamer, de voetbalkantine, je bedrijf of een café. Bekijk hieronder de trailer!

Wie zijn de presentatoren?

De presentatie ligt in handen van Nicky Gumbel en twee jonge, bekende Engelse presentatoren: Gemma en Toby. Verder komen er wetenschappers, auteurs, kerkleiders en – niet te vergeten – Bear Grylls aan het woord.