Verdiepende teamtraining (speciaal voor Alpha in de Katholieke Kerk) |
Bisdom Roermond

30 september & 25 november 2023

Willen jullie als team nog meer oefenen met wat je op 9 september bij Alpha Nederland Training & Inspiratie leert voordat je zelf Alpha geeft? Dat kan! Als aanvulling bieden we 2 zaterdagen aan in Roermond om de thema’s van 9 september verder uit te pakken en er concreet mee te oefenen. Deze dagen zijn speciaal bestemd voor Alpha in de katholieke context. Frank Jansons (Relatiemanager Alpha in de Katholieke Kerk) zal samen met Marijke Pieters de dagen leiden. Zij nemen je mee langs onderwerpen als: uitnodigen, de Heilige Geest, ministry gebed en genezing. Na deze twee verdiepende teamtraining dagen, heb je alles geoefend en meegemaakt wat een Alpha te bieden heeft en kunnen jullie als team goed voorbereid van start met het organiseren van Alpha.

Of je nu voor het eerst Alpha geeft, of dit al een tijdje doet, door te oefenen met andere Alpha-teams in de regio, steekt iedereen weer wat van elkaar op en zullen we de best mogelijke Alpha’s leren geven.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Meld je aan via onderstaand formulier.

Wanneer:
30 september en 25 november van 9.00 tot 18.00 uur

Waar:
Heilige Tomaskerk, Donderbergweg 45, Roermond

Meld je aan

Praktische informatie

Parkeren
Er is ruimschoots parkeergelegenheid bij het winkelcentrum naast en achter de kerk. 

Openbaar vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf treinstation Roermond rijdt buslijn 1 in 8 minuten naar datzelfde winkelcentrum: halte WC Donderbergweg.