De Kansen voor de Kerk

20’ers en 30’ers: de nieuwe leiders
van de kerk

11 november 2021

Donderdagochtend 11 november organiseren we opnieuw ‘De Kansen voor de Kerk’, een online inspiratie-event voor kerkleiders. Het thema van de bijeenkomst is: 20’ers en 30’ers: de nieuwe leiders van de kerk. 

Tijdens deze inspirerende ochtend delen kerkleiders en 20’ers & 30’ers behulpzame inzichten en ervaringen. Een ideale gelegenheid voor jou als kerkleider om gericht na te denken over de vraag ‘Hoe kan ik deze generatie betrekken en behouden?’. Alpha Nederland ziet volop kansen! We helpen je graag om die kansen te vertalen naar jouw context en kerk.

‘Hoe kan ik deze generatie betrekken en behouden?’

Aanmelden

De Kansen voor de Kerk vindt plaats op donderdagochtend 11 november. We starten om 10.00 uur. Je kunt vanaf 09.50 uur al aansluiten. De ochtend duurt tot 11.30 uur. Aan het eind van de ochtend zullen we de tijd nemen om samen te bidden voor het land en onze kerken. Meld je aan via onderstaande knop en ontvang digitale toegang tot het evenement.

Meer over dit thema? In aflevering één van onze nieuwe podcast ‘De Kansen voor de Kerk’ gaan collega’s van Alpha Nederland met elkaar in gesprek over twintigers en dertigers in de kerk. Beluister hier de podcast.

Praktische informatie

De Kansen voor de Kerk vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan het evenement. 

TIP:
Heb je een vraag over dit thema? Stuur deze dan in bij je aanmelding, zodat we er aandacht aan kunnen besteden. 

Wanneer:
11 november van 10.00 uur tot 11.30 uur

Waar:
Online, via Zoom.