Geannuleerd: Alpha Nederland Training & Inspiratie

2 maart 2024

👉 Let op! Deze training is geannuleerd. Had je je al aangemeld voor dit evenement? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Op zaterdag 2 maart is het weer zover: de Alpha Nederland Training & Inspiratie. Het evenement vindt plaats in het Mozaïek Centrum in Nijkerk. We kunnen niet wachten om je dan te ontmoeten!

Op de Alpha Nederland Training & Inspiratie word je een dag lang geïnspireerd, getraind en toegerust om aan de slag te gaan met jouw cursus. Aan het eind van de dag is jouw team er helemaal klaar voor om een Alpha of (Pre)Marriage Course te geven!

Het is de eerste keer dat we in maart een trainingsdag organiseren. Dit doen we speciaal voor teams die in maart of april van start gaan met hun cursus. De dag is ook geschikt voor teams die in het najaar gaan starten en zich ruim op tijd willen voorbereiden.

Tijdens de dag delen we inspirerende verhalen van deelnemers en cursusleiders en nemen we de tijd om samen te aanbidden. Tijdens de goed verzorgde lunch en koffiepauzes is er ruim de tijd om elkaar te ontmoeten en de cursusmaterialen door te kijken.

Of je nu voor het eerst een cursus gaat geven, er ieder jaar één geeft of op een laagdrempelige manier een cursus wilt ontdekken: je bent van harte welkom!

Is er in jouw kerk al een team samengesteld om samen een cursus te geven? Kom dan samen naar de Alpha Nederland Training & Inspiratie om met het volledige team getraind en geïnspireerd te worden (én natuurlijk een leuke teamontmoeting te hebben).

Wanneer:
2 maart 2024
09.30 uur – 16.00 uur
Inloop 8.45 uur

Waar:
Mozaiek Centrum
Ds. Kuyperstraat 14d
3863 CA Nijkerk 

Prijs:
Voor 12 februari: € 20,-
Daarna: € 27,50

De prijs is inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch.

👉 Let op! Deze training is geannuleerd. Had je je al aangemeld voor dit evenement? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit wil je weten over de dag:

  • De Alpha Nederland Training & Inspiratie vindt fysiek plaats in Nijkerk.
  • Op de dag is er een contextuur voor de verschillende contexten: Alpha, Alpha Youth en de (Pre)Marriage Course.
  • De dag is inclusief een heerlijke lunch. Tijdens en naast het programma is er ruimte voor ontmoeting, gebed en aanbidding. Op de Alpha Nederland Training & Inspiratie is er ook de mogelijkheid om cursusmaterialen te bekijken bij de boekentafel.