Alpha Experience | Renkum (Bisdom Utrecht)

31 mei 2022

Wil je Alpha een keer van dichtbij meemaken? Dan ben je van harte welkom op deze Alpha Experience in Renkum!

Tijdens een Alpha Experience maak je een van de Alpha-bijeenkomsten mee. Je schuift aan het begin van de bijeenkomst aan bij een maaltijd. In dit geval gaan we (bij mooi weer) genieten van een heerlijke barbecue! Vervolgens kijk je een aflevering van de Alpha Film Series. Daarna ga je in een kleine groep uit elkaar om over het onderwerp door te praten. De perfecte kans om te ontdekken wat Alpha is!

Er zijn wereldwijd en in Nederland al veel ervaringen met Alpha opgedaan. Zo wordt Alpha in Nederland elk jaar door honderden kerken gegeven. Inmiddels hebben ruim 325.000 deelnemers een Alpha gevolgd. Wereldwijd zijn dat er miljoenen!

Wil jij meer weten over Alpha? Of ben je al van plan om een Alpha te geven? Meld je dan hieronder aan. Je ontvangt binnenkort een e-mail van ons met meer informatie over de Alpha Experience.

Wanneer:
31 mei
18.00 uur

Waar:
Dorpsstraat 1
6871 AA
Renkum

Aanmelden

Praktische informatie

De Experience vindt plaats in Renkum. Ga je liever naar een Alpha Experience in een andere plaats of op een andere datum? Kijk dan op alphanederland.org/evenementen voor meer Alpha Experiences.