Alpha Connect #1 |
Een impactvol Alpha-weekend

20 februari 2023

Ga je voor het eerst Alpha geven? Dan zijn de Alpha Connects speciaal voor jou! Samen met andere Alpha-teams kom je gedurende jouw Alpha op twee momenten samen om ervaringen uit te wisselen. Vanaf het voorbereiden van je Alpha-weekend tot het vervolg, want wat ga je doen ná Alpha?

In totaal zijn er twee Alpha Connects. De ontmoetingen vinden plaats in februari en maart. De gesprekken worden gefaciliteerd door Relatiemanagers van Alpha.

Alpha Connect #1 – Een impactvol Alpha-weekend

Tijdens de eerste Connect denken we samen na over het Alpha-weekend en hoe je je daar goed op voorbereidt. We gaan het onder andere hebben over:

  • Ruimte voor de Heilige Geest. Hoe geef je in het gebed voor het weekend de ruimte aan de Heilige Geest? En hoe doe je dat tijdens de bijeenkomsten?
  • Ministrygebed. Hoe train je het team in ministrybidden en hoe ziet ministrygebed eruit?
  • De rol van aanbidding. Hoe vul je tijd voor aanbidding in tijdens het Alpha-weekend? Welke momenten kies je hiervoor en hoe faciliteer je dit het best?

De avond vindt plaats op maandagavond 20 februari. We starten om 20.00 uur. Je kunt al aansluiten om 19.50 uur. De avond duurt tot 21.00 uur, maar je mag altijd even blijven hangen als je vragen hebt, of voor de gezelligheid. Meld je aan via onderstaand formulier en ontvang digitale toegang tot de Connect.

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum van de andere Alpha Connect

In het aanmeldformulier kun je je ook direct aanmelden voor de tweede Alpha Connect. Hier vind je meer informatie over die bijeenkomst:

De praktische informatie die je moet weten

De ontmoeting vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de meet-up.

Wanneer:
20 februari van 20.00 uur tot 21.00 uur

Waar:
Online, via Zoom.