Alpha Connect #2 |
Het begin van meer

30 maart 2023

Ga je voor het eerst Alpha geven? Dan zijn de Alpha Connects speciaal voor jou! Samen met andere Alpha-teams kom je gedurende jouw Alpha op twee momenten samen om ervaringen uit te wisselen. Vanaf het voorbereiden van je Alpha-weekend tot het vervolg, want wat ga je doen ná Alpha?

In totaal zijn er twee Alpha Connects. De ontmoetingen vinden plaats in februari en maart. De gesprekken worden gefaciliteerd door Relatiemanagers van Alpha.

Alpha Connect #2 – Het begin van meer

Tijdens de tweede Connect denken we samen na over het vervolg van Alpha en het geven van een volgende Alpha. We gaan het onder andere hebben over:

  • Follow-up. Waar komen deelnemers terecht na een Alpha? Hoe kun je hen helpen om de volgende stappen te nemen in hun geloof?
  • Nieuwe leiders. Hoe kunnen de deelnemers van nu bij je volgende Alpha helpen? Hoe weet je of iemand daar klaar voor is?
  • Alpha blijven geven. Hoe blijf je als kerk consistent Alpha geven? Wat is daarvoor nodig en hoe werk je daar naartoe?

De avond vindt plaats op donderdagavond 30 maart. We starten om 20.00 uur. Je kunt al aansluiten om 19.50 uur. De avond duurt tot 21.00 uur, maar je mag altijd even blijven hangen als je vragen hebt, of voor de gezelligheid. Meld je aan via onderstaand formulier en ontvang digitale toegang tot de Connect.

Aanmelden

De praktische informatie die je moet weten

De ontmoeting vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de meet-up.

Wanneer:
30 maart van 20.00 uur tot 21.00 uur

Waar:
Online, via Zoom.