Nieuwe editie Alpha Life

Nieuwe editie Alpha Life

Misschien heb jij hem wel ontvangen… In de eerste week van februari is ons Alpha Life magazine verstuurd! Boordevol verhalen over de impact die Alpha mag hebben in de levens van zoveel mensen in Nederland en daarbuiten. Geniet mee en lees het magazine online.

Lees het magazine online

Groei

Het thema van deze nieuwe editie is Groei. Zo vertelt Vincent hoe hij door Alpha tot geloof is gekomen en dicht naar Jezus toe is gegroeid. En voorganger Pieter-Jan deelt zijn visie op hoe je als kerk kunt groeien in missionair zijn. “Iedere christen is een zendeling. Het is de kunst om in twee werelden tegelijk te leven. Met beide benen op aarde en tegelijk samenwerken met God.”

Ook ontdek je hoe God via Alpha deuren aan het openen is in Israël. “Het was heel bijzonder om aanwezig te zijn bij de geboorte van Alpha Israël!” vertelt Karen. Je leest er alles over in Alpha Life.

Meld je aan

Ben je nog geen abonnee en wil je ons jaarlijkse magazine graag ontvangen? Meld je dan gratis aan!
De volgende editie verschijnt eind oktober.

Aanmelden voor Alpha Life