Adventsserie: Waarom kerst?

Adventsserie: Waarom kerst?

Gourmetten met de familie naast de kerstboom, op je allermooist kerstliedjes meezingen met de radio of met het hele gezin en de buren naar de kerstdienst? Omdat ook dit jaar veel kerstdiensten online gaan, willen we je helpen om jouw omgeving uit te nodigen voor de (online) kerstdienst. Daarom hebben we een ontzettend toffe, inspirerende adventsserie over het kerstverhaal je die je hiervoor kunt inzetten. 

Vier video’s – vier adventszondagen

De adventsserie bestaat uit vier video’s – voor elk adventsweekend één. De vier video’s vertellen op een innovatieve en inspirerende manier het verhaal achter kerst: waarom kerst? Je kunt ze daarom perfect gebruiken om iemand te inspireren met het kerstverhaal. Juist in deze eenzame tijd, zijn deze video’s vol hoop en liefde ideaal om mensen uit te nodigen voor een kerstdienst! Wie inspireer jij met deze video’s?

Laat de kerk met kerst voller zijn dan ooit tevoren!