Leadership Conference 2024

6 en 7 mei 2024 | Royal Albert Hall, Londen

Op maandag 6 en dinsdag 7 mei wordt de Leadership Conference (LC24) gehouden. De conferentie vindt fysiek plaats in de Royal Albert Hall in Londen. Een uniek evenement om mee te maken!

Wat is de Leadership Conference?

De Leadership Conference is een kans voor alle christenen – door alle tradities, generaties en culturen heen – om als één samen te komen, Jezus te ontmoeten en gevuld te worden met de Heilige Geest.

Welkom!

Ook jij bent van harte welkom om aan te sluiten bij de Leadership Conference. Het belooft een mooi programma te worden met inspirerende sprekers. Op een later moment maakt Alpha International de namen bekend. Je kunt je wel alvast aanmelden.

Vanuit Alpha Nederland is er een aantal kaarten beschikbaar voor de Leadership Conference tegen een leuke korting (£ 249,- in plaats van £ 269,-). Heb je interesse? Stuur een mail naar info@alphanederland.org!

Wil je geen gebruik maken van de kaarten vanuit Alpha Nederland? Meld je dan aan voor de Leadership Conference via leadershipconference.org.uk. Wil je bij ons zitten? Koop dan een ticket voor ‘Band A’ en gebruik bij het inschrijven de Seating Code ‘LC24NETHERLANDS’ om onderdeel te zijn van de Nederlandse groep. Let op dat je de volgende optie niet aanvinkt, zodat wij je kunnen informeren over de Leadership Conference vanuit Alpha Nederland: “I do not want my National Alpha Office and/ or regional Alpha team to receive my registration information.”

PS Ga je mee? Er wordt voor de groep Nederlanders een gezamenlijke lunch georganiseerd. Je kunt je hier aanmelden voor de lunch!

Wanneer:
6 en 7 mei 2024

Waar:
Royal Albert Hall
Londen

Kosten:
Klik voor de actuele prijzen op ‘Meld je aan’