Leadership Conference 2021

4 of 5 mei 2021

Een wereldwijd, online evenement.
Verbind je met christelijke leiders uit de hele wereld!  

Jaarlijks organiseert Alpha International de Leadership Conference, een internationale leiderschapsconferentie in mei. Christelijke leiders uit de hele wereld komen dan samen in Londen voor de tweedaagse conferentie. Dit jaar wordt de leiderschapsconferentie voor het eerst online gehouden. Dit maakt het voor christelijke leiders wereldwijd heel eenvoudig om aan te haken bij deze inspiratiebijeenkomst. Een unieke kans!

Data en tijden

De Leadership Conference (LC21) wordt gehouden op 4 en 5 mei. Beide dagen hebben hetzelfde programma, dus je kunt kiezen welk moment jou het beste uitkomt:

dinsdagavond 4 mei: 20.00 tot 22.00 uur – Nederlandse tijd
(19.00 tot 21.00 uur BST)
óf
woensdagmiddag 5 mei: 12.30 tot 14.30 uur – Nederlandse tijd
(11.30 tot 13.30 uur BST)

Hoop en inspiratie

Alpha International: ‘We zijn verheugd dat we dit evenement gratis kunnen aanbieden. In een tijd waarin de wereld meer dan ooit hoop en inspiratie nodig heeft, willen wij onze bijdrage leveren en zicht bieden op het koninkrijk van God. Tijdens de conferentie krijg je de gelegenheid om God te ontmoeten, vervuld te worden met de Heilige Geest en gemobiliseerd te worden om door te gaan met de evangelisatie van de wereld, de vitalisering van de kerk en de transformatie van de samenleving.

Sprekers

Tijdens LC21 kun je je laten inspireren door de volgende sprekers:

  • Rick en Kay Warren, medeoprichters Saddleback Church
  • Heidy Quah, oprichter van Refuge for the refugees
  • Francis Collins, geneticus, leider van Human Genome Projects
  • Guvna B, awards bekroonde artiest, auteur
  • Nicky and Pippa Gumbel, pionier van Alpha, leider van HTB Church

Voor wie?

De Leadership Conference 2021 richt zich op iedereen die wil groeien in christelijk leiderschap; dit kan zijn in het bedrijfsleven, als kerkleider of bijvoorbeeld als Alpha-team. Zowel ervaren leiders als mensen die zoeken naar een plek om hun leiderschap gestalte te geven zijn van harte welkom. LC21 wordt in het Engels gehouden. Er is geen vertaling naar het Nederlands. 

Inschrijven

De inschrijving voor LC21 is geopend! Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. We raden je daarom aan om niet te lang te wachten met inschrijven.

Wanneer:
4 mei van 20:00 tot 22:00
of
5 mei 12:30 tot 14:30

Waar:
Online

Kosten:
Gratis