De Kansen voor de Kerk

10 maart 2022

Donderdagochtend 10 maart organiseren we opnieuw De Kansen voor de Kerk, een online inspiratie-event voor kerkleiders. Dit jaar staan er weer meerdere inspirerende evenementen gepland. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Tijdens deze inspirerende ochtend delen onder andere kerkleiders en collega’s van Alpha Nederland behulpzame inzichten en ervaringen. Een ideale gelegenheid voor jou als kerkleider om gericht na te denken over de vraag ‘Wat zijn de kansen voor mijn kerk?’. We helpen je graag om die kansen te vertalen naar jouw context en kerk.

Het thema van deze bijeenkomst maken we later bekend!

Aanmelden

Het evenement vindt plaats op donderdagochtend 10 maart. We starten om 10.00 uur. Je kunt vanaf 09.50 uur al aansluiten. De ochtend duurt tot 11.30 uur. Aan het eind van de ochtend zullen we de tijd nemen om samen te bidden voor het land en onze kerken. Je kunt je binnenkort aanmelden om digitale toegang te krijgen tot het evenement.

Praktische informatie

De Kansen voor de Kerk vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan het evenement. 

TIP:
Heb je een vraag over dit thema? Stuur deze dan in bij je aanmelding, zodat we er aandacht aan kunnen besteden. 

Wanneer:
10 maart van 10.00 uur tot 11.30 uur

Waar:
Online, via Zoom.