Basistraining | Alpha Online

21 oktober 2020

De steeds strengere maatregelen maken het organiseren van een offline Alpha een uitdaging. Daarnaast moeten deelnemers zelfs bij lichte klachten al een avond missen of misschien vinden ze het wel te spannend om in deze tijden offline bij elkaar te komen. Daarom willen we je graag trainen en voorbereiden op het geven van Alpha Online.

Er zijn wereldwijd en in Nederland al verschillende ervaringen met Alpha Online opgedaan. Onder andere door Nicky Gumbel, pionier van Alpha: “Ik heb 89 Alpha’s op een rij gedaan. Ik weet dat Alpha werkt. Ik heb nu voor het eerst Alpha Online gedaan en ik kan nu zeggen: Alpha Online werkt! En dit is het moment om het in te zetten!”

Laat je niet afschrikken doordat je onbekend bent met de online middelen als  Zoom. Tijdens de training beleef je hoe dit online werkt, hoor je van eerste ervaringen en krijg je praktische en technische tips zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt met jouw Alpha Online.

We beginnen om 20.00 uur en sluiten het officiële deel af om 21.30uur. Daarna zal de training nog open blijven voor vragen.

Wil jij meer weten over Alpha Online? Of ben je al van plan om een Alpha Online te geven? Meld je dan aan via onderstaande knop en ontvang digitale toegang tot de training.

Wanneer:
21 oktober van 20:00 tot 21:30

Waar:
Online, via Zoom.

De praktische informatie die je moet weten

De training vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de training.