Alpha Nederland Training & Inspiratie: Home Edition

8 en 9 januari 2021

Is er een plek waar ik met mijn niet-christelijke vrienden in gesprek kan gaan over God? Hoe ziet Alpha er eigenlijk online uit? Hoe nodig ik deelnemers uit voor mijn Marriage Course, zonder te kunnen flyeren? En hoe kan mijn kerk ├ęcht kerk zijn in coronatijd?

Op deze online Alpha Nederland Training & Inspiratie gaan we samen aan de slag met jouw vragen. Onbekend met Alpha en de Marriage Courses? Geen probleem! Je kunt zelf kiezen of je helemaal in de basics duikt, of dat je nog wat dieper ingaat over de iets uitdagendere onderwerpen. Of je nu tien jaar geleden Alpha hebt gegeven, elk jaar een Marriage Course geeft, of net een Alpha Online hebt georganiseerd, er is genoeg voor je om te ontdekken. Heb je nog nooit een cursus georganiseerd, maar ben je wel heel benieuwd hoe Alpha of de Marriage Course werkt? Dan is dit het perfecte moment om aan te sluiten!

Wanneer:
8 en 9 januari 2021

Waar:
Online! Deze training is een home edition.

Je kunt je binnenkort aanmelden voor de training.

De praktische informatie die je moet weten

De Alpha Nederland Training & Inspiratie is verspreid over twee dagen: vrijdagavond 8 januari en zaterdagochtend 9 januari. De tweedaagse is gericht op alle contexten, waaronder Alpha Youth, Alpha Students, Alpha Senioren, Alpha Katholiek en natuurlijk de Marriage en Parenting Courses.