Alpha Nederland Training & Inspiratie: Home Edition

8 en 9 januari 2021

Is er een plek waar ik met mijn niet-christelijke vrienden in gesprek kan gaan over God? Hoe ziet Alpha er eigenlijk online uit? Hoe nodig ik deelnemers uit voor mijn Marriage Course, zonder te kunnen flyeren? En hoe kan mijn kerk écht kerk zijn in coronatijd?

Op deze online Alpha Nederland Training & Inspiratie gaan we samen aan de slag met jouw vragen. Onbekend met Alpha en de (Pre)Marriage Course? Geen probleem! Je kunt zelf kiezen of je helemaal in de basics duikt, of dat je nog wat dieper ingaat over de iets uitdagendere onderwerpen. Of je nu tien jaar geleden Alpha hebt gegeven, elk jaar een Marriage Course geeft, of net een Alpha Online hebt georganiseerd, er is genoeg voor je om te ontdekken. Heb je nog nooit een cursus georganiseerd, maar ben je wel heel benieuwd hoe Alpha of de (Pre)Marriage Course werkt? Dan is dit het perfecte moment om aan te sluiten!

Wanneer:
Vrijdagavond 8 en zaterdagochtend 9 januari 2021

Waar:
Online! Deze training is een home edition

Kosten:
Voor de training vragen we een bijdrage van € 5,- per persoon

De praktische informatie die je moet weten

De Alpha Nederland Training & Inspiratie is verspreid over twee dagen: vrijdagavond 8 januari en zaterdagochtend 9 januari. De tweedaagse is gericht op alle contexten, waaronder Alpha Youth, Alpha Students, Alpha Senioren, Alpha Katholiek en natuurlijk de Marriage Course en Premarriage Course.

Planning

Vrijdagavond 8 januari

20.00 Start programma
– vol inspiratie, getuigenissen en aanbidding!
21.00 Einde programma

Zaterdagochtend 9 januari

09.00 Zoom-tutorial
– onbekend met Zoom? We nemen je graag mee in de basics!
09.15 Inloop
09.30 Welkom en inleiding
10.15 Workshop 1
11.20 Workshop 2
12.05 Gezamenlijke afsluiting
13.30 Optioneel: Q&A
13.30 Optioneel: gebed voor je cursus

Je ontvangt in de week van 4 januari een mail met de links voor vrijdagavond en zaterdagochtend (controleer voor de zekerheid ook regelmatig je ongewenste mail). Daarnaast krijg je een overzicht van alle workshops, zodat je die op je gemak door kunt kijken voordat we beginnen.

Veelgestelde vragen

Wanneer is het evenement?

De Alpha Nederland Training & Inspiratie: Home Edition vindt plaats op vrijdagavond 8 en zaterdagochtend 9 januari. Hierboven vind je een planning.

Waar is het evenement?

Bij jou thuis, lekker op de bank! Het evenement vindt namelijk online plaats. Hoewel we het natuurlijk fantastisch hadden gevonden om elkaar in het echt te ontmoeten, hebben we het afgelopen jaar ontdekt hoe goed online werkt. Daarom kijken we ernaar uit om elkaar online te zien! En dan kunnen we je ook gelijk laten zien hoe goed Alpha en (Pre)Marriage Course Online werkt ;).

Zijn er kosten aan verbonden?

Om het evenement mogelijk te maken, vragen we een kleine vergoeding van € 5,- per persoon. Met jouw aanmelding ontvang je toegang tot de vrijdagavond én zaterdagochtend. Daarnaast krijg je ook nog iets leuks van ons thuisgestuurd.

Kan ik me apart aanmelden voor de vrijdagavond of zaterdagochtend?

Met jouw aanmelding ontvang je toegang tot beide momenten. Je kunt zelf kiezen wanneer je aansluit. We zouden het natuurlijk fantastisch vinden om je op beide momenten te ontmoeten.

Hoe werkt het eigenlijk allemaal online?

Een paar dagen voor de start van het evenement krijg je een e-mail met alle informatie die je nodig hebt om aan te sluiten bij de Alpha Nederland Training & Inspiratie: Home Edition. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of tablet, toegang tot het internet en je favoriete joggingsbroek en pantoffels.

Ontvang ik nog meer informatie na mijn aanmelding?

Jazeker! Een paar dagen voor het evenement krijg je een mail met de toegangslink(s) voor beide momenten en krijg je de mogelijkheid om workshops uit te kiezen. Daarnaast krijg je een envelop van ons thuisgestuurd. En nu komt de uitdaging: die envelop mag je niet direct openen! 9 januari openen we de enveloppen met elkaar, allemaal tegelijk. Houd je nieuwsgierigheid dus nog even in bedwang ;).

Is het de bedoeling dat je alleen komt of met je team?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De Alpha Nederland Training & Inspiratie: Home Edition is een perfecte gelegenheid om met je team (online) samen te komen, getraind en geïnspireerd te worden. Na deze tweedaagse zijn jullie helemaal klaargestoomd voor de start van jullie cursus.