Alpha Nederland Training & Inspiratie: Home Edition

15 januari 2022

Je bent uitgenodigd!

Op zaterdag 15 januari is het weer zover: de Alpha Nederland Training & Inspiratie: Home Edition. We gaan verhalen en getuigenissen delen, andere cursusleiders ontmoeten, en in workshops aan de slag met verschillende cursussen en thema’s. We zouden het tof vinden als jij er ook bij bent!

Wellicht had je plannen om in januari een fysieke cursus te geven. Of misschien twijfel je nog over het geven van een cursus vanwege de strengere maatregelen. We willen je uitdagen om je cursus online te geven! Er is een grote vraag naar zingeving, verbinding en goede gesprekken. De Alpha Nederland Training & Inspiratie: Home Editie is de perfecte voorbereiding voor jouw online cursus.

Of je nu voor het eerst met een cursus aan de slag gaat, er ieder jaar één geeft of een online cursus wilt ontdekken: er is voor ieder wat wils.

Aanmelden

Tip: meld je aan vóór 12 januari. Dan krijg je een leuk verrassingspakketje thuisgestuurd!

Wanneer:
Zaterdag 15 januari 2022
09.30 uur tot 13.00 uur

Waar:
Online, via Zoom

Kosten:
€ 5,-

De praktische informatie die je moet weten

De Alpha Nederland Training & Inspiratie vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de bijeenkomsten.

Waarom een Home Edition?

We hadden gehoopt dat we elkaar in januari weer in het echt konden zien en dat we ons samen konden voorbereiden op het nieuwe cursusseizoen. Helaas is dat vanwege de maatregelen nog niet mogelijk. Maar niet getreurd, online maken we er ook een feestje van! Daarnaast zijn we aan het kijken of we in april weer een fysieke Alpha Nederland Training & Inspiratie kunnen organiseren.