Alpha Nederland Training & Inspiratie

15 januari 2022

Het kan eindelijk weer: met alle cursusleiders uit het hele land fysiek samenkomen om getraind en geïnspireerd te worden! We gaan samen naar verhalen en getuigenissen luisteren, worshippen met Hanne de Vries en in workshops aan de slag met verschillende cursussen en thema’s.

Onbekend met Alpha en de (Pre)Marriage Course? Geen probleem! Je kunt zelf kiezen of je helemaal in de basics duikt, of dat je nog wat dieper ingaat over de iets uitdagendere onderwerpen. Of je nu tien jaar geleden Alpha hebt gegeven, elk jaar een Marriage Course geeft, of net een Alpha Online hebt georganiseerd, er is genoeg voor je om te ontdekken.

Binnenkort kun je je aanmelden voor dit evenement. Op de hoogte blijven? Laat dan je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodra je kunt aanmelden.

Blijf op de hoogte

Wanneer:
Zaterdag 15 januari 2022
9.00 uur tot 17.00 uur

Waar:
De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

Kosten:
Bij aanmelden voor 3 januari 2022: € 15,-
Bij aanmelden na 3 januari 2022: € 20,-

De praktische informatie die je moet weten

We hopen dat de Alpha Nederland Training & Inspiratie fysiek in Veenendaal kan plaatsvinden. Het is nu nog niet bekend of er 15 januari toegangscontrole aan de deur is of niet. We volgen het dan geldende advies van de overheid.
Als we geen fysiek evenement meer kunnen organiseren, zal het online plaatsvinden. Je krijgt dan € 10,- terug, ongeacht je aanmelddatum.