Schuif Aan | Alpha Campagne 2022

Online, via Zoom

Het is bijna zover! In januari 2022 start de nieuwe Alpha Campagne met het thema ‘Schuif Aan’. Hier vertellen we jullie graag meer over. Daarom organiseren we op meerdere momenten een (lokale) ontmoetingsavond waar de nieuwe Alpha Campagne gepresenteerd wordt.

Op 1 december kun je online aansluiten. Zoals het bij Alpha (Online) hoort, starten we met een gezellig moment. Want wat is een Alpha-bijeenkomst zonder even lachen samen? 😉 Vervolgens vertellen we jullie meer over de Alpha Campagne, de gedachten erachter en hoe je mee kunt doen. De avond eindigen we natuurlijk met gebed voor jouw lokale Alpha en alle Alpha’s die in het land zullen starten.

De avond vindt plaats op woensdagavond 1 december. We starten om 20.00 uur. Je kunt aansluiten om 19.50 uur. De avond duurt tot 21.30 uur, maar je mag altijd even blijven hangen als je vragen hebt, of voor de gezelligheid.

Meld je aan via onderstaande knop en ontvang meer informatie per e-mail.

De praktische informatie die je moet weten

De avond vindt online plaats. Wil je liever naar een lokale ontmoeting? Kijk dan bij een van de andere ontmoetingen op alphanederland.org/evenementen.

Wanneer:
1 december van 20.00 uur tot 20.30 uur

Waar:
Online, via Zoom