Schuif Aan | Alpha Campagne 2022

24 november 2021 in Assen

Het is bijna zover! In januari 2022 start de nieuwe Alpha Campagne met het thema ‘Schuif Aan’. Hier vertellen we jullie graag meer over. Daarom organiseren we op meerdere plaatsen een lokale ontmoetingsavond waar de nieuwe Alpha Campagne gepresenteerd wordt.

Op 24 november kun je aansluiten in Assen. Zoals het bij Alpha hoort, starten we natuurlijk met eten. Want wat is een Alpha-bijeenkomst zonder pizza? 😉 Vervolgens vertellen we jullie meer over de Alpha Campagne, de gedachten erachter en hoe je mee kunt doen. De avond eindigen we natuurlijk met gebed voor jouw lokale Alpha en alle Alpha’s die in het land zullen starten.

De avond vindt plaats op woensdagavond 24 november. We starten om 18.00 uur met een warme maaltijd. De avond duurt tot 21.30 uur, maar je mag altijd even blijven hangen als je vragen hebt, of voor de gezelligheid.

Meld je aan via onderstaande knop en ontvang meer informatie per e-mail.

De praktische informatie die je moet weten

De avond vindt plaats in Assen. Wil je liever naar een ontmoeting in een andere plaats, of sluit je liever online aan? Kijk dan bij een van de andere ontmoetingen op alphanederland.org/evenementen.

Wanneer:
24 november van 18.00 uur tot 21.30 uur

Waar:
CLC Assen Zuiderkerk
Zuidersingel 79
9401 KC Assen

Kosten:
Gratis