(Pre)Marriage Course Training | Goes

13 juni 2023

Ga je voor het eerst een Marriage Course of Premarriage Course geven en wil je goed voorbereid van start gaan? Of wil je graag wat meer weten over wat de cursussen precies inhouden, voordat je beslist of jullie een cursus willen geven? Misschien heb je al een keer een (Pre)Marriage Course gegeven, maar is het nog niet gelukt om zelf of met je team een training te volgen? Haak ook dan gezellig aan! Je gaat veel leuke, handige tips horen (ook van andere cursusleiders) voor je volgende (Pre)Marriage Course.

Tijdens deze training in Goes op dinsdagavond 13 juni 2023 vertellen we je alles wat je wilt weten. We duiken de materialen in en nemen alle tijd voor vragen, zodat je daarna precies weet wat de Marriage Course en Premarriage Course precies zijn en hoe je deze zelf kunt organiseren. Ook zijn er ervaren cursusleiders van de Marriage Course aanwezig, die hun ervaringen met jullie zullen delen. En niet te vergeten: hoe leuk is het om cursusleiders bij jullie in de regio te ontmoeten die ook enthousiast zijn om te investeren in relaties?!

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Ik kijk ernaar uit om je/jullie te ontmoeten!

Wil je graag naar een training komen, maar is Goes te ver weg? We organiseren op 7 juni ook een regiotraining in Assen. Je kunt je hier aanmelden voor de training in Assen.

Wanneer:
13 juni 2023 van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Waar:
Leger des Heils Goes
Klein Frankrijk 17
4461 ZN Goes

Kosten:
Gratis