Experience | Marriage Course

30 augustus 2021

Ben je benieuwd hoe een avond van de Marriage Course eruitziet? Tijdens deze experience maak je een Marriage Course-avond mee. Je maakt kennis met de video’s van de Marriage Course Series en gaat samen met je partner in gesprek over verschillende onderwerpen.

Deze experience is speciaal bedoeld voor stellen die nog weinig of geen ervaring hebben met de Marriage Course. Ideaal dus om te ontdekken of een Marriage Course organiseren iets voor jou, jouw kerk of organisatie is! De experience vindt online plaats, maar is zeker ook bedoeld voor mensen die benieuwd zijn naar een ‘fysieke’ Marriage Course.

De Marriage Course Experience vindt plaats op maandagavond 30 augustus. We starten de bijeenkomst om 19.30 uur, maar je kunt al vanaf 19.20 uur aansluiten. Het is om 21.30 uur afgelopen.

Meld je aan via onderstaande knop en ontvang digitale toegang tot de Marriage Course Experience

Wanneer:
30 augustus van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Waar:
Online, via Zoom.

De praktische informatie die je moet weten

De experience vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de bijeenkomsten. Meedoen is helemaal gratis.

Tijdens de Marriage Course gaan partners samen in gesprek over diverse onderwerpen. Het is daarom leuk en handig om samen met je partner mee te doen met de experience.