Benefietdiner
’25 jaar IMPACT’

9 november 2021

Het is feest! Alpha Nederland bestaat dit jaar 25 jaar. En dat vieren we… met heerlijk eten! Daarom nodigen we je van harte uit voor ons Benefietdiner op dinsdagavond 9 november. Samen gaan we genieten van een mooie avond en een speciaal 4-gangen diner.

meld je aan

25 jaar IMPACT

Het thema van de avond is ‘25 jaar IMPACT’. We hebben bijzondere gasten uitgenodigd die garant zullen staan voor een inspirerende avond. We kijken dankbaar terug op de afgelopen 25 jaar en vieren de enorme impact die Alpha mede dankzij jouw steun mocht hebben op de levens van vele mensen. Het belooft een bijzondere avond te worden!

Veiling

Naast overheerlijk eten wordt er deze avond ook een veiling gehouden. Hiermee willen we geld ophalen om onze droom verder te kunnen verwezenlijken: ‘In 2036 hebben één miljoen mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus gehoord via Alpha.’

Heb jij veilingitems (producten, diensten of iets anders van waarde) die we op deze avond mogen veilen voor deze droom? Stuur ons je idee.

Coronabeleid
Voor dit Benefietdiner volgen wij de regels van de overheid die op dat moment gelden voor evenementen.


Heb je nog vragen over de toegang of de avond zelf? Neem dan contact op met Mark de Heer, via mark@alphanederland.org of bel naar 0343 745 070.

Wanneer:
9 november 2021
inloop 18.00 uur
start 18.30 uur

Waar:
De Basiliek, Veenendaal
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

Aanmelden benefietdiner

Kom samen met je collega’s, neem je partner of een introducee mee en geniet met elkaar van deze mooie avond! Meld je aan via het onderstaande formulier, dit kan tot en met 2 november. Wees er snel bij, want vol = vol. 
    ** Er zijn op aanvraag ook enkele aparte tafels van 4 beschikbaar (€ 600,-). Stuur een mail naar mark@alphanederland.org en informeer naar de mogelijkheden.