Beleef The Passion samen

Op Witte Donderdag (6 april) vindt de 13e editie van het KRO-NCRV-programma The Passion plaats in Harlingen, waar het Paasverhaal wordt verteld en bezongen door bekende Nederlanders. Jaarlijks kijken miljoenen mensen naar The Passion en worden zij stilgezet bij de belangrijkste gebeurtenis uit de Bijbel.

Kijkavond in je kerk

The Passion brengt het paasevangelie op een toegankelijke, muzikale manier onder de aandacht van mensen die niet (meer) in een kerk komen. Hoe mooi is het om dit paasevenement met een groep mensen samen te beleven? Bijvoorbeeld tijdens een kijkavond waarbij je zoveel mogelijk mensen uit je buurt uitnodigt om in jouw kerkgebouw live The Passion te kijken. Start met een gezellige ontmoeting, kijk samen naar The Passion en praat in kleine groepjes door over de uitzending.

The Passion Pakket

Samen met de Protestantse Kerk in Nederland hebben we een pakket samengesteld met materialen die jou ondersteunen om zo’n kijkavond goed te organiseren. Naast posters en uitnodigingen zitten er setjes gesprekskaarten in het pakket om na afloop van The Passion door te praten over het paasevangelie!

Vraag het pakket gratis aan