We zoeken een medewerker Marketing & Communicatie Alpha

24-32 uur per week

Elk jaar schuiven er weer dui-zen-den mensen aan bij Alpha. Honderden kerken in het hele land staan klaar om deze deelnemers met open armen te ontvangen. Al die teams in al die kerken en al die nieuwe deelnemers willen wij graag inspireren, informeren, enthousiasmeren en op andere manieren… -eren. Dat is waar wij, als Alpha Nederland, voor willen knallen. Om al dat -eren handen en voeten te geven zoeken we een nieuwe collega. Een rasechte medewerker Marketing & Communicatie voor Alpha!   

In een paar woorden: Alpha, kerken en marketing & communicatie. Klinkt goed tot nu toe? Mooi! Lees dan snel verder ⬇️ 

Roepen wij: “Eén miljoen…”, dan zeg jij: “… mensen in Nederland die het evangelie van Jezus Christus hebben gehoord via Alpha.” Zo, dan weet je die maar gelijk uit je hoofd voor het eerste gesprek ?. Op dit moment kunnen we al een vinkje zetten achter 375.000 deelnemers. Nog genoeg te doen dus. We willen er alles aan doen om de lokale kerk te helpen om Nederland te bereiken en uit te nodigen. Iedereen is welkom om bij Alpha aan te schuiven!  

Hopelijk is dit geen verrassing voor je: marketing & communicatie zijn onmisbaar in dit soort grote plannen! Met jouw skills weet je én de kerk én potentiële Alpha-deelnemers aan te spreken en te enthousiasmeren. Je helpt de kerk en Alpha-teams naar de goede materialen en trainingen en de deelnemers weet jij als geen ander aan te spreken om eens een kijkje te nemen op alpha-cursus.nl ?️.  

Wanneer past deze baan je als een jas? Je steekt graag je handen uit de mouwen en staat te trappelen om aan de slag te gaan met deze doelgroepen. Ervaringsverhalen ophalen en onze socials laten shinen is voor jou in één woord: genieten. Van teksten schrijven word je helemaal blij (met of zonder een beetje hulp van ChatGPT ?). Met jouw creatieve brein worden alle producten nét dat slagje beter. Gevraagd of ongevraagd, je denkt graag mee in projecten en vindt het fijn om samen te werken in een reuze-enthousiast team.  

Let’s talk business: we zoeken een echte marketing & communicatie topper met een passie voor onze droom. Je gaat 24-32 uur per week aan de slag met de combinatie van je enthousiasme voor Alpha en jouw vakgebied. O ja, de collega’s met wie je komt te werken zijn best sympathiek… vinden we zelf althans. Klinkt goed, toch? 

Heb jij de ervaring en misschien ook zelfs een relevante opleiding in huis om ons team te versterken? En begint het al een beetje te kriebelen als je dit leest? Dan leren we je graag beter kennen.   

Je kunt reageren door je enthousiasme voor 15 maart 2023 bij ons bekend te maken. Dat doe je door ons een mailtje te sturen met je motivatie en natuurlijk ook je cv. We horen heel graag van je waarom deze functie voor jou de juiste is. Dat kan in de vorm van een brief, video, spoken word, Instagram-profiel, podcast… laat je creativiteit er maar op los! Laat het ons weten viainfo@alphanederland.orgmet als onderwerp ‘Geef mij die Alpha marcom job maar!’ 

Lees hier meer over wie wij zijn als Alpha Nederland