We zoeken een medewerker Marketing & Communicatie Alpha Youth & Students

32 uur per week

Wat leuk dat je naar deze vacature kijkt! Je kunt op dit moment niet meer reageren. Op alphanederland.org/vacatures vind je een actueel overzicht van de vacatures bij onze organisatie. En je bent natuurlijk altijd welkom om een mailtje te sturen naar info@alphanederland.org met je interesse of voor een koffietje op kantoor.

De jeugd heeft de toekomst? Nee, de jeugd is de generatie van nu! En dat is een generatie waar wij, als Alpha Nederland voor willen knallen. We dromen van tieners en jongvolwassenen in missionaire en sterke communities, geleid door enthousiaste jeugdwerkers. En om dat voor te elkaar te krijgen zoeken wij een creatieve medewerker Communicatie & Marketing voor Alpha Youth en Alpha Students

Jongeren, missionaire communities, marketing & communicatie van Alpha Youth & Students. Klinkt goed tot nu toe? Tof! Lees dan snel verder!  

Onze droom is dat in 2036 één miljoen mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus hebben gehoord via Alpha. Jongeren en studenten zijn daarin superbelangrijk. We willen de lokale kerk ondersteunen en helpen om jonge mensen beter te bereiken. Zodat er volop plekken zijn waar jongeren zichzelf kunnen zijn, elkaar ontmoeten en diepe gesprekken met elkaar aangaan. En natuurlijk heel veel pizza eten en fun hebben! Als er op die plekken jonge mensen Jezus gaan volgen en Hem zichtbaar willen maken in hun dagelijks leven, dan worden wij heel blij.  

Het zal je niet verbazen als echte marcommer: marketing en communicatie zijn onmisbaar in zulke plannen! Met jouw skills weet je Gen Z én jongerenwerkers goed te bereiken en te enthousiasmeren om mee te bouwen aan missionaire communities. Natuurlijk zetten de jongerenwerkers daar volop Alpha Youth en Alpha Students in. In jouw job doe je alles om dat voor elkaar te krijgen. Zo leid je projecten, adviseer je, maar ga je ook praktisch flink aan de slag. Je geniet ervan om verhalen op te halen en te knallen op onze socials. Met jouw creatieve brein denk je volop mee over de Alpha Youth App voor leiders en in nieuwe productontwikkeling zoals een podcast voor de nieuwe Alpha Youth Campagne.  

Even concreet dus: we zoeken een echte marketing & communicatie topper met een passie voor onze droom én die de taal van Gen Z en haar jongerenwerkers spreekt. Je gaat 32 uur per week aan de slag met de combinatie van je enthousiasme voor Alpha en je hart voor jongeren. Dat is pas een combi!  

Heb jij de ervaring en misschien ook zelfs een relevante opleiding in huis om ons team te versterken? En begint het al een beetje te kriebelen als je dit allemaal leest? Dan leren we je graag beter kennen.   

Je kunt reageren door je enthousiasme voor 15 juni 2022 bij ons bekend te maken. Dat doe je door ons een mailtje te sturen met je motivatie en natuurlijk ook je cv. We horen heel graag van je waarom deze functie voor jou de juiste is. Dat kan in de vorm van een brief, video, spoken word, podcast…  Laat je creativiteit er maar op los! Laat het ons weten via info@alphanederland.org met als onderwerp ‘Geef mij die Youth & Students marcom job maar’. 

Lees hier meer over wie wij zijn als Alpha Nederland