We zoeken een Marketeer

32 uur per week

Stel je voor: een combinatie van je twee grootste passies als baan. De droom van Alpha Nederland om één miljoen mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus én het inzetten van jouw commerciële talenten om dit te bereiken. Dat klinkt toch haast niet meer als werken? Als je dat herkent, moet je echt even doorlezen. Wij zoeken namelijk een Marketeer voor Alpha Nederland. 

Onze droom is dat in 2036 één miljoen mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus hebben gehoord via Alpha. Een uitdagende droom waar ook toffe projecten bij horen die we graag willen uitvoeren. En daar hebben we jou voor nodig! Die projecten worden namelijk betaald door giften uit onze achterban. Jij begrijpt als geen ander: hoe meer giften, hoe meer we kunnen doen om die droom dichterbij te brengen. Want er zijn plannen genoeg! 

Daarom zoeken wij een topper met een passie voor onze droom en alles wat we doen voor de kerk in Nederland. Je gaat 32 uur per week aan de slag met de combinatie van je enthousiasme voor Alpha en je commerciële karakter: zo breng je jouw passie en talenten samen! 

Je hoofdtaak is het verkrijgen en behouden van particuliere giften voor onze droom via (online) marketingcampagnes. Je zorgt bijvoorbeeld voor nieuwe en creatieve (online) ingangen om particuliere donateurs in beweging te krijgen om in onze droom te investeren en leidt projecten zoals alphathuisrestaurant.nl. Ook naar onze bestaande donateurs willen we graag zichtbaar en dankbaar blijven. Daarom is het ook een van je taken om hen goed in beeld te houden en op verrassende wijze te informeren en bedanken. 

Als Marketeer ben je onze  Online FUNdraiser💰 die meehelpt om onze droom te realiseren. Omdat Fun, Faith & Friendship kernwaarden zijn in ons groeiende team vinden we het belangrijk dat je je werk niet alleen goed doet maar ook met FUN 😃 !

Heb jij de passie en de skills in huis om ons hier verder in te helpen? En begint het al een beetje te kriebelen als je dit allemaal leest? Dan leren we je graag beter kennen! 

Je kunt reageren door je enthousiasme voor 31 oktober 2022 bij ons bekend te maken. Dat doe je door ons een mailtje te sturen met je motivatie en natuurlijk ook je cv. We horen heel graag van je waarom deze functie voor jou de juiste is. Laat het ons weten via info@alphanederland.org met als onderwerp ‘Ik wil graag jullie Online FUNdraiser worden’! 

Lees hier meer over wie wij zijn als Alpha Nederland