We zoeken een Office & Event Manager

Fulltime functie (36 uur)

Wat leuk dat je naar deze vacature kijkt! Je kunt op dit moment niet meer reageren. Op alphanederland.org/vacatures vind je een actueel overzicht van de vacatures bij onze organisatie. En je bent natuurlijk altijd welkom om een mailtje te sturen naar info@alphanederland.org met je interesse of voor een koffietje op kantoor.

Wil jij meebouwen aan de droom van Alpha Nederland door in Alpha-stijl onze Front Office kleur te geven voor gasten, bellers, e-mailers en voor verdwaalde klanten van Alfa Romeo? In deze functie ben je het gezicht van de organisatie waar mensen vaak als eerste mee in contact komen.

Het gebeurt ons nu helaas te vaak dat we toffe plannen moeten ombuigen omdat we niet voldoende capaciteit hebben voor de organisatie van events. Want als we het doen, willen we het goed doen! Dat verdient de kerk en we hebben daarin een naam hoog te houden.

Als jij warm wordt van het ontzorgen van de organisatie door events tot in de puntjes te regelen, dan laat dat ons niet koud! En als je toch van ontzorgen houdt, dan komt dat ook goed van pas bij het regelen van (internationale) reizen voor collega’s, de toekomstige verhuizing van ons kantoor en bij allerlei administratieve processen die ervoor zorgen dat we als Alpha Nederland kunnen blijven functioneren. Kortom: een veelzijdige fulltimebaan in Driebergen als Office Management meets Secretariaat & Event Management. Dus hebben we de fancy naam ‘Office & Event Manager bij Alpha Nederland’ bedacht, zodat je op verjaardagen altijd wat te vertellen hebt!

We kunnen daarbij wel een lijstje proberen te maken met wat het ‘ideale profiel’ zou zijn, maar toch doet bijna niemand in ons team waar die voor is opgeleid. We zoeken namelijk in eerste instantie naar passie voor onze Droom om in 2036 1 miljoen mensen het evangelie van Jezus Christus te hebben verteld via Alpha. We zoeken hoopvolle mensen als het gaat om de kerk in Nederland en we hopen op een verrijking van het team door wie je bent. Als de beschreven hoofdtaken je aanspreken, ontdekken we de rest wel in je motivatie en tijdens de nadere kennismaking.

Je kunt reageren door je enthousiasme voor 2 mei 2022 bij ons bekend te maken en daarbij je motivatie te delen waarom deze functie voor jou de juiste is. Laat het ons weten via info@alphanederland.org met als onderwerp ‘Ik wil graag jullie Office & Event Manager worden’!

Lees hier meer over wie wij zijn als Alpha Nederland