Schuif aan bij The Passion

Het is bijna zover: op Witte Donderdag, 14 april 2022, vindt de dertiende uitzending van The Passion plaats! The Passion is inmiddels een echt jaarlijks ritueel geworden, waar op een muzikale en laagdrempelige manier het paasverhaal wordt verteld. Dit jaar organiseren de PKN en Alpha Nederland samen ‘Schuif aan bij The Passion’. Met dit nieuwe product worden kerken uitgedaagd en ge├źnthousiasmeerd om mensen uit te nodigen in hun kerk en samen The Passion te kijken.

Hoe werkt het?

Het concept is simpel: ben je enthousiast om samen met anderen The Passion te kijken in je kerkgebouw? Dan bestel je hier gratis het Passion Pakket. Vervolgens kun je je aanmelden voor een webinar om alle tips en tricks te horen over de avond.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie!